18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Koncepció

Mondd el elképzelésed milyen fotókat szeretnél, hova használnád fel, milyen arculatba illeszkedjen és közösen kitaláljuk a vizuális megjelenést!

Fotózás

Ha pontosan egyeztettük a feladatot, mi megszervezzük a fotózás menetét, igény szerint stylest, sminkes, fodrász és grafikus bevonásával.

Produktum

A fotókat retusálva, színkorrekcióval, digitálisan prezentáljuk. Természetesen extra kéréseket is teljesítünk, akár fotókönyvet, akár szórólapot szeretnél.

Röviden bemutatkozunk, – mi vagyunk azok, akik kitaláljuk, megszervezzük, lefotózzuk elképzelésed.

Ribánszky Kata fotográfus

A Magyar Iparművészeti Egyetem fotó szakán végeztem. Öt éven keresztül Magyarország egyik vezető lapkiadójánál voltam stúdióvezető fotográfus. Olyan glossy magazinok képi világához járultam hozzá, - a teljesség igénye nélkül - mint az Éva Magazin, Playboy, Joy, CKM és Shape. Elsősorban tárgy,- image,- reklám,- és gasztrofotókat készítettem. Nagy tapasztalatot szereztem a képi utómunkák területén is, így az általános tördelő és grafikai programok ismerete további szakmai lehetőségeket ad a kezembe a képek művészi megvalósításához. Gyerekeim születése után szabadúszóként dolgozom magyar és külföldi ügynökségeknek egyaránt. Két éve Ritával régi barátságunkon túl szakmailag is egymásra találtunk és létrehoztuk közös stúdiónkat...

Sinkó Rita fotoproducer

A Janus Pannonius Tudományegyetem művelődésszervező szakán végeztem. Az elmúlt két évtizedben számos filmprodukicós cégnél dolgoztam a gyártás munkatársaként, nemzetközi és itthoni gyártású játékfilmekben és reklámfilmekben egyaránt. Fő területemmé a szereplők válogatása vált. Casting directorként nagyon élveztem az emberekkel való közös munkát, figyelni átalakulásukat, segíteni nekik a szerep megfelelő megformálásában. Katához régi barátság fűz, két éve dolgozunk együtt rugalmasabb időbeosztással, mert elsősorban anyukák vagyunk. Szervezéssel, kapcsolattartással foglalkozom és a fotózások alkalmával én segítem a modellek kibontakozását :).

Amennyiben STOCK fotókra van szükséged, ezeken a linkeken is megtalálsz minket! Jó böngészést!